coverwinter2016coverwintercoverzomerarltcoverwinter

donderdag 02 april 2020

facebook-banner-Days

Adverteren

Met een gevarieerde inhoud over alles wat het leven in onze provincie én daarbuiten mooi en interessant maakt, richt Days zich bij de start van elk nieuw seizoen op zowel vrouwen als mannen. Onze lezers zijn fijnproevers, actieve levensgenieters met oog voor kunst & cultuur en de natuur, maar ook mensen die zich graag onderscheiden. Dat doen zij in de keuze van onder meer hun kleding en de inrichting van hun woning. Daarnaast maken de lezers van Days graag uitstapjes. Op zoek naar de beste winkels shoppen ze vaak iets verder van huis en ook een culinaire verwennerij is ze een omweg waard.

Days verschijnt in een oplage van 20.000 exemplaren die niet alleen verspreid worden via leestafels, abonnementen en selectieve mailing, maar ook door de vele adverteerders zelf. Zij schenken Days aan hun klanten en relaties en zorgen daarmee voor een ideale 'kruisbestuiving' binnen de doelgroep.

Zoals u in Days magazine kunt zien, hebben veel Noord-Hollandse ondernemers vertrouwen in onze aanpak. Omdat wij het magazine maken met een relatief kleine groep enthousiaste mensen, kunnen we een mooi en uiterst effectief product leveren tegen betrekkelijk lage kosten.

Wilt u meer weten over de uitgebreide advertentiemogelijkheden in Days magazine en op deze website? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of bel met Rosalinda Rozenhart op 06 54701685.

Privacyverklaring

 
  Beverwijk Magazine - voorjaar - zomer 2019 1
 
  BM H18 225 305 
     
  Ten Boom banner fs 225